ActiviteitenElders in de wijk

De Ontmoetingskerk wil dienstbaar zijn aan de bewoners van de wijk door het organiseren van activiteiten die juist in de wijk Schollevaar noodzakelijk zijn en in een behoefte voorzien. Hierbij wordt de ontmoeting gezocht met alle bewoners van de wijk, ongeacht leeftijd, opleiding en culturele achtergrond. Daarom organiseert de Ontmoetingskerk, naast de activiteiten in de wijkwinkel, ook een aantal activiteiten elders in de wijk Schollevaar.Crea-ochtenden

Elke laatste vrijdagochtend van de maand (met uitzondering van december, juli en augustus) is er in Wijkwinkel Schollevaar een crea-morgen van 10.00 tot 12.00 uur. De kosten zijn €2,50. Deze gezellige ochtenden worden iedere keer van een originele, creatieve invulling voorzien. Koffie, thee en koek zijn inbegrepen. U kunt zich opgeven via h [dot] matthijsse [at] hetnet [dot] nl, maar ook gewoon eens binnenlopen om even te kijken. U bent van harte welkom!

Meer weten of opgeven?Beter Nederlands leren spreken

Improve your Dutch

Wilt u de Nederlandse taal beter leren spreken? Of kent u iemand die moeite heeft met het Nederlands?

Iedere donderdagmiddag vanaf september tot april/mei, is er van 13.30 tot 15.00 uur het Praatuur. Hier oefent u, door met elkaar te praten, samen met andere mensen op een plezierige manier de Nederlandse taal. Aan het Praatuur zijn geen kosten verbonden.

Adres Wijkwinkel Schollevaar:
Picassopassage 33, Capelle aan den IJssel
Meer informatie